Projek pertanian organik berdasarkan sisa dapur beserta amalan 3R (Reuse, Recycle & Reduce) - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Objektif program ini adalah untuk membantu usaha dalam pelupusan sisa dapur di UiTM Dengkil serta memberi kesedaran kepada masyarakat kepentingan dan faedah 3R dari sisa dapur. Program ini dilaksanakan sepanjang semester 2019/2020 dengan dibawah penyeliaan Puan Malissan Mohamed, Pensyarah Kanan dan disertai pelajar Asasi Sains PI080S07.