Service-Learning Malaysia - University for Society (SULAM) - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Program SULAM ini merupakan satu inisiatif terkini Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) yang menggabungkan objektif pembelajaran dengan khidmat komuniti. UiTM Cawangan Selangor, Kampus Dengkil telah mengambil inisiatif mengkhususkan permasalahan komuniti Dengkil dengan menggembleng khidmat mahasiswa sebagai agen perubah. Projek SULAM UiTM Dengkil diketuai oleh Pn. Raisnee Lumbihan yang bertindak sebagai penyelaras bagi aktiviti-aktiviti SULAM.