Lawatan penanda aras dari delegasi Program Persediaan Sains Universiti Malaysia Kelantan 6 Februari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Pusat Asasi UiTM telah menerima lawatan penanda aras daripada delegasi Program Persediaan Sains Universiti Malaysia Kelantan yang terdiri daripada Dr. Suganthi A/P Appalasamy dan Cik Emyzrah binti Othman.