Rise To Lift Others 3.0: "Love Yourself" 11 Mac 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Bertempat di Sekolah Menengah Putrajaya Presint 9 (2), Kumpulan K08 dan K14 dengan kerjasama Unit Kerjaya & Kaunseling telah mengadakan program Rise to Lift Others 3.0 "Love Yourself" Program ini diadakan dengan tujuan untuk memberi kesedaran tentang kesihatan mental kepada pelajar sekolah selain memupuk semangat kerjasama dan kesukarelawanan di kalangan pelajar.