Projek pemuliaan bahan terbitan Al-Quran 29 Feb 2020 & 1 Mac 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Program anjuran Kelab Recital House dengan kerjasama Pejabat Agama Islam Daerah (PAID) Sepang ini bertujuan untuk mengumpulkan bahan naskhah al-Quran atau bahan bacaan bercetak mengandungi ayat al-Quran yang lama, lusuh atau terkoyak; yang kemudiannya dilupuskan mengikut cara yang mulia. Sejumlah 2.846 tan bahan terbitan al-Quran telah diterima daripada masyarakat awam dan telah dilupuskan dengan cara yang mulia di PAID Sepang.