Majlis promosi Celcom Axiata Malaysia open 2020 26 Februari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Pusat Asasi dengan berbesar hati telah menerima kunjungan daripada pihak Badminton Association of Malaysia (BAM). Turut hadir dalam majlis promosi Kejohanan Celcom Axiata Malaysia Open 2020 ini adalah Juara Kejohanan All England 2003, Muhammad Hafiz Hashim dan S.Kisona yang pernah menjuarai Siri Antarabangsa Terbuka Hellas dan Siri Antarabangsa Sydney tahun lepas. Pelbagai aktiviti telah dijalankan bagi memeriahkan suasana dan para pelajar Asasi berpeluang mendapatkan tiket percuma ke Kejohanan Celcom Axiata Malaysia Open 2020.