Youth of Dire Awareness (YODA) 22 Februari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
YODA merupakan satu program anjuran PBSM dan Unit Kesihatan yang berbentuk khidmat masyarakat di Sekolah Agama Menengah Bandar Baru Salak Tinggi. Program ini melibatkan 45 orang pelajar PBSM Pusat Asasi dan 170 pelajar sekolah menengah tersebut. Peranan yang dimainkan oleh pelajar ialah sebagai Pembimbing Rakan Sebaya dalam menjalankan aktiviti kemasyarakatan serta memupuk kesedaran tentang kepentingan pendidikan psikologi seksual remaja dan langkah-langkah pencegahan jangkitan seksual.