Festival UiTM Perform 7-9 Februari 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2020)
Program ini dimulakan dengan Sesi Sembang Kerjaya pada Februari 2020. Festival UITM Perform ini terus mendapat perhatian pelajar dengan berlangsungnya sesi pameran yang telah disertai oleh fakulti yang menawarkan Program ljazah Sarjana Muda. Sesi yang bermula pada 8 hingga 9 Februari 2020 telah memberi peluang kepada para pelajar untuk mendapatkan informasi berkaitan program-program pengajian yang ditawarkan. Program ini telah dirasmikan oleh Timbalan Naib Canselor Pembangunan, Prof Ts. Dr. Mohd Fozi Ali pada 8 Februari 2020. Turut hadir Rektor UITM Cawangan Selangor, Profesor Dato' Dr Abu Bakar Abdul Majeed, dan Pengarah Pusat Asasi, Profesor Dr. Saifollah Abdullah serta Dekan-dekan Fakulti.