Lawatan 1 pelajar 1 fakulti Januari - Mac 2020 - UiTM, Pusat Asasi (Centre of Foundation Studies, 2020)
Pusat Asasi telah mewujudkan program Lawatan 1 Pelajar 1 Fakulti yang bertujuan untuk mempromosikan UITM kepada pelajar asasi sebagai pilihan untuk menyambung pengajian ke peringkat ljazah Sarjana Muda. Disamping itu, ia juga bertujuan untuk menjalin hubungan kerjasama aktiviti-aktiviti kelab dan persatuan pelajar di fakulti dengan pelajar asasi.