B-Present - Mohd Zainudin, Maisarah Yixuen; Mohd Amini, Amin Faris; Mustafa, Nornisha Nisrina; Zainal Rashid, Sofia Afrina; Hassim, Hasniza (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2018)
Mewujudkan skrin atau tablet untuk memudahkan pencarian buku yang sedia ada di rak di tingkat yang tertentu. Boleh juga mencari buku yang diinginkan. Lampu akan menyala jika buku yang diinginkan ada di rak buku. Setiap rak akan mempunyai lampunya yang tersendiri. Novelty and uniqueness: Easy to locate books and determine availability of books.