Pelantikan sebagai Timbalan Dekan (Penyelidikan, Penerbitan, Konsultansi dan Pembangunan Pelajar) - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2021)
Seluruh warga Arshad Ayub Graduate Business School mengucapkan tahniah kepada Profesor Dr. Norzanah Mat Nor atas pelantikan sebagai Timbalan Dekan (Penyelidikan, Penerbitan, Konsultansi dan Pembangunan Pelajar) berkuat kuasa pada 1 Oktober 2021 hingga 30 September 2023.