Kenaikan pangkat: Profesor Madya Dr. Hadijah Iberahim - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2021)
Seluruh warga Arshad Ayub Graduate Business School mengucapkan tahniah kepada Profesor Madya Dr. Hadijah Iberahim di atas kenaikan pangkat ke Profesor Madya (Gred DM54).