Pen-Tastic - Mohd Zulkifly, Muhammad Zuraidi; Hamdan Yusi, Atiqah Al-Insyirah; Mohd Fadali, Siti Nur Aisyah; Mohd Abd Razak, Nur Azmina; Raja Omar, Raja Alwi (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2018)
Mencipta sebuah pen pintar (smart-pen) yang mempunyai pelbagai fungsi dan akan memudahkan pelbagai pihak. Antara fungsi yang bakal diwujudkan ialah mentafsir (translate) pelbagai jenis bahasa. Selain itu, smart-pen ini mempunyai kebolehan untuk menyimpan nota dalam “cloud” emel pemilik pen ini. Novelty and uniqueness: Easy to bring, to keep notes and to translate.