Perbincangan bersama syarikat Global Academia Sdn. Bhd. - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2023)
Pihak syarikat akan mencadangkan program serta agihan pendapatan kepada iCEPS