Perbincangan Jawatankuasa Kerja Program Diploma Kemahiran Pengurusan Mutawwif Umrah & ziarah UiTMCPP - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2023)
Perbincangan ringkas dan jelas difahami oleh kedua-dua pihak UiTMCPP dan iCEPS