Mesyuarat Jabatan Pembangunan dan Pengurusan Akademik Februari 2023 - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2023)
Mesyuarat bulanan jabatan diadakan untuk mengemaskini tugasan-tugasan semasa mengikut unit iaitu Unit Program Profesional dan Unit Program Akademik.