Majlis Perasmian Program Professional Diploma in Human Resource & Analytics dan Professional Diploma in Plant Operation & Management - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2023)
Majlis perasmian program serta taklimat peserta dijalankan di Akademi Latihan Felda (ALAF), Kuantan, Pahang kerana semua 35 orang peserta adalah kakitangan FGV Palm Industries (FGVPI). Kedua-dua program dijadualkan bermula 16 Januari 2023 hingga 8 Jun 2023. Majlis tersebut dirasmikan oleh En. Mohd Yusof bin Abdullah, Ketua Jabatan Khidmat Korporat selaku wakil kepada CEO FGVPI. Surat tawaran turut diserahkan kepada semua peserta sebelum majlis bersurai dan peserta akan pergi ke kelas memulakan program modul yang pertama.