Site Visit ke Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2023)
Melakukan site visit untuk melihat dewan makan utama, bilik menunggu VIP, ruang makan VIP, dan membincangkan tentang proses rundingan antara UITM dan Mandarin Oriental Hotel