Mesyuarat hala tuju Jabatan Pembangunan dan Pengurusan Akademik (JPPA) - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2023)
Perancangan supaya mencapai KPI BTU, iCEPS dan UiTM secara keseluruhannya.