Mesyuarat Makan Malam Gala iCEPS 50 Tahun - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2023)
Pengerusi majlis makan malam iaitu YBhg. Prof. Dr. Faizah Abd Majid menerangkan tentang tempat bakal diadakan majlis makan malam, tentative dan menerangkan peranan setiap jawatankuasa kecil yang ditubuhkan untuk membantu melancarkan pelaksanaan majlis nanti.