Inovasi pemangkin kecemerlangan operasi: kisah Dr. Amirul Adli Abd Aziz - Gunasekaran, Darvien (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Dr. Adli menjelaskan bahawa penambahbaikan sistem UBK diperlukan bagi mengelakkan kesan negatif terhadap kualiti perkhidmatan. Justeru, pasukan UBK memperkenalkan sistem permohonan dalam talian bersama SOP baharu yang lebih sistematik. Inovasi ini dibangunkan oleh enam ahli pasukan yang menyumbang kepakaran dalam pembangunan sistem digital, pemantauan projek, dokumentasi dan komunikasi korporat. Melalui sistem baharu ini, permohonan boleh dibuat secara atas talian menggunakan peranti mudah alih, sekali gus menjimatkan masa pemohon dan mengurangkan beban kerja makmal, dengan hasil yang sangat memberangsangkan.