Hebahan Sijil Annex - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Hebahan bagi Program Sijil Annex sedang giat dijalankan untuk mendapatkan pelajar bagi kemasukan sesi Oktober 2022- Feb 2023. Setakat ini, hanya 8 orang pelajar aktif Sijil Annex dan aka nada dua (2) orang pelajar yang bakal menamatkan program Sijil Annex pada semester ini.