Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) iCEPS 2022 - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Majlis Anugerah APC diadakan di Bilik Mesyuarat Aras 1, MTDC-UiTM dengan seramai 10 orang penerima APC ICEPS bagi tahun 2021