Dasar ICT versi 2.0: seksyen 8 - pengurusan & penggunaan infrastruktur ICT - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2021)
Dasar ICT versi 2.0: seksyen 8 menerangkan peraturan dan tanggungjawab berkenaan perkara-perkara yang berhubung dengan infrastruktur ICT universiti supaya dapat diurus dengan baik dan teratur.