Dasar ICT versi 2.0: seksyen 7 - keselamatan ICT - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2021)
Dasar ICT versi 2.0: seksyen 7 menerangkan tentang keselamatan, objektid, skop dan prinsip dalam keselamatan ICT adalah mengikut kaedah yang telah ditetapkan oleh Dasar Keselamatan ICT UiTM (DKICT).