Dasar ICT versi 2.0: seksyen 6 - pengurusan strategik ICT - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2021)
Dasar ICT versi 2.0: seksyen 6 menerangkan tentang pengurusan strategik ICT universiti yang berasaskan kepada dokumen 'Panduan Pelan Strategik ICT Sektor Awam Malaysia' oleh MAMPU. Ianya bagi memastikan kaedah pelaksanaan pengurusan strategik ICT universiti adalah mengikut kaedah yang telah ditetapkan oleh Kerajaan.