Dasar ICT versi 2.0: seksyen 5 - pengurusan projek ICT - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2021)
Dasar ICT versi 2.0: seksyen 5 menerangkan tentang proses dalam pengurusan projek ICT yang merangkumi fasa permulaan sehingga penamatan projek. Ianya bagi memastikan pelaksanaan pengurusan projek ICT di seluruh UiTM adalah mengikut perancangan dan Garis Panduan Pengurusan ICT UiTM.