BBLiB (book bucket library) - Abdullah, Nuraini; Ghazali, Nor Syahira (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2018)
BBLiB mampu meringankan beban pengguna daripada menggunakan banyak tenaga untuk membawa atau menggangkat buku-buku didalam perpustakaan.