Dasar ICT versi 2.0: seksyen 4 - pengurusan & penyelenggaraan dasar ICT - UiTM, Jabatan Infostruktur (Jabatan Infostruktur, 2021)
Dasar ICT Versi 2.0: Seksyen 4 menerangkan tentang komitmen pengurusan ICT dalam pengurusan dan penyelenggaraan pengemaskinian dokumen Dasar ICT berdasarkan keperluan semasa.