Sijil Profesional Keselamatan Siber Lanjutan (Professional Certificate in Advanced Cybersecurity) - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Penawaran semula program Sijil Profesional Keselamatan Siber Lanjutan (Professional Certificate in Advanced Cybersecurity) atas permintaan daripada pelbagai pihak. Hebahan poster program sedang giat dihebahkan menggunakan platfom emel dan media sosial iCEPS. Program ini dijangka akan bermula pada 5 Mac 2022 dan sebanyak lapan (8) modul akan dijalankan. Program ini juga akan dikendalikan oleh pakar daripada Fakulti Sains Komputer & Matematik, UiTM Shah Alam.