Sijil Profesional Pembelajaran Mesin Gunaan (Professional Certificate in Applied Machine Learning) - UiTM, iCEPS (Institute Of Continuing Education & Professional Studies (iCEPS), 2022)
Program ini telah tamat sepenuhnya dengan berakhirnya modul kelapan pada 22 Januari 2022 (Sabtu) yang lalu. Seramai enam (6) orang peserta berjaya kekal hingga ke akhir program. Dan jutaan terima kasih kepada barisan penceramah program daripada Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PPКЕ) UiTM Cawangan Pulau Pinang yang komited berkongsi ilmu sepanjang program berlangsung. Proses penyediaan sijil profesional di mana kami sedang mendapatkan tanda tangan daripada Naib Canselor UiTM.