DNA integriti UiTM Bil 9/2022: modul integriti dalam sistem HR2U - UiTM, Bahagian Integriti (Bahagian Integriti, 2022)
Perisytiharan harta dan liabiliti dibuat melalui Sistem Pengurusan Sumber Manusia HR2U di bawah Modul Integriti.