Info Kampus UiTM Cawangan Sarawak Isu 41 Julai 2004 - Sarawak, UiTM (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2004)
Buletin Info Kampus UiTM Cawangan Sarawak Isu 41 Julai 2004 memaparkan aktiviti dan perkembangan kampus bagi keluaran Julai - Ogos 2004. Antara kandungan utama ialah sambutan kemerdekaan yang menonjolkan semangat patriotisme melalui laungan "Merdeka" serta paparan bendera Malaysia. Selain itu, buletin ini turut memuatkan laporan mengenai Konvokesyen KMK dan beberapa aktiviti serta program akademik dan pelajar yang berlangsung di kampus.