Program wakaf ilmu – PhD Clinic - UiTM, Unit Korporat & Kolaborasi PTAR (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2026)
Program Wakaf Ilmu – PhD Clinic telah berjaya dilaksanakan sepanjang bulan Januari 2026 pada 6, 8, 12 & 23 Januari 2026 dengan penglibatan konsultan akademik berpengalaman daripada pelbagai bidang kepakaran. Sesi konsultasi ini menampilkan: -Profesor Ir Dr Ahmad Sabirin Zoolfakar (Fakulti Kejuruteraan Elektrik) -Profesor Madya Dr Fazleen Haslinda Mohd Hatta (Fakulti Farmasi) -Dr Zainoor Hailmee Solihin (Fakulti Kejuruteraan Mekanikal) Seramai 8 orang pelajar pascasiswazah telah terlibat dalam sesi konsultasi berfokus yang membantu memperkukuh hala tuju penyelidikan, penulisan tesis dan kualiti kajian akademik. Terima kasih kepada semua konsultan dan pelajar atas komitmen dalam menjayakan inisiatif perkongsian ilmu ini.