Hari Q-penyelenggaraan 2004 - Ghazali, Azlina (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2004)
Tujuan Hari Q ini adalah untuk melancar serta mewarwarkan polisi kualiti kepada warga UiTMCS di samping mengeratkan silaturrahim dengan berbagai aktiviti. Aktiviti pertama merupakan taklimat kesedaran pengguna kepada pelajar-pelajar diikuti oleh pembukaan Kaunter Mesra Pelanggan yang mempamerkan hal-hal berkaitan penyelenggaraan dan gambargambar kegiatan vandalisma yang dilakukan sekitar kampus. Adalah diharapkan dengan mewar-warkan polisi kualiti ini, warga UiTMCS akan lebih maklum akan skop kerja bahagian penyelenggaraan dan dapat memberikan sepenuh kerjasama untuk sama-sama menjadikan kampus ini, kampus yang cemerlang, gemilang dan terbilang seperti yang disarankan oleh Prof. Madya Dr. Abang Ahmad Ridzuan semasa menyampaikan ucapan perasmian beliau baru-baru ini.