Info Kampus UiTM Cawangan Sarawak Isu 40 Jun 2004 - Sarawak, UiTM (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2004)
Bulletin Info Kampus UiTM Cawangan Sarawak diterbitkan secara berkala yang mengandungi artikel-artikel mengenai program dan aktiviti kampus