Teks ucapan perasmian sempena Majlis Penutupan Kejohanan Sukan Antara Fakulti (INTERFAC) UiTM Cawangan Selangor / Prof. Dr. Mohd Hafiz Mohd Hanafiah Timbalan Rektor (ICARE) - Mohd Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Alhamdulillah, bersyukur kehadrat Allah SWT kerana kita dapat berkumpul bersama-sama pada petang ini bagi meraikan Penutupan Kejohanan Sukan Antara Fakulti (INTERFAC) UiTM Cawangan Selangor.