Teks ucapan perasmian sempena FRGS Sprint: From Concept to Proposal & Crafting Impactful Publications in Digital Culture, Creative Media & Information Futures / Prof. Ir. Ts. Dr. Mohamad Hafiz Mamat Timbalan Rektor Penyelidikan dan Inovasi - Mamat, Mohamad Hafiz (2025)
Alhamdulillah, bersama-sama kita panjatkan rasa syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin- Nya, kita dapat berkumpul dalam Program FRGS Sprint: From Concept to Proposal dan Crafting Impactful Publications in Digital Culture, Creative Media & Information Futures bersama Bahagian Penyelidikan dan Inovasi, UiTM Cawangan Selangor.