Teks ucapan sempena Bengkel Penyediaan Laporan Akhir IRMIS-Geran DUCS dan Amalan Baik Pengurusan Projek untuk Penyelidikan & Inovasi / Profesor Dr Ahmad Taufek Abdul Rahman - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT, kita dapat bersama-sama dalam Bengkel Penyediaan Laporan Akhir IRMIS-Geran DUCS dan Amalan Baik Pengurusan Projek Untuk Penyelidikan & Inovasi.