Teks ucapan sempena Perasmian Collaborative Community Research, Education, and Technology Exchange Symposium 2025 (Co-Creates 2025) / Prof. Ir. Ts. Dr. Mohamad Hafiz Mamat - Mamat, Mohamad Hafiz (2025)
Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin dan rahmat-Nya dapat kita berkumpul pada pagi ini di Mini Simposium Collaborative Community Research, Education, and Technology Exchange Symposium 2025 (Co-CREATES 2025)