Teks ucapan sempena Program Bantuan One-Off Mahasiswa Anak Johor Sumbangan Kerajaan Negeri Johor / Prof. Dr Mohd Hafiz Mohd Hanafiah menjalankan tugas Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar - Mohd Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Pihak universiti amat menghargai pemilihan kampus ini sebagai salah satu lokasi rasmi pelaksanaan program Bantuan One-Off Mahasiswa Anak Johor di Selangor.