Ambil peduli akta siri 4/2024: antara peruntukan kesalahan berbentuk seksual di dalam kanun keseksaan - UiTM, Bahagian Integriti (Bahagian Integriti, 2024)
Ambil Peduli Akta Siri 4/2024: Antara Peruntukan Kesalahan Berbentuk Seksual di dalam Kanun Keseksaan menghuraikan pindaan dan peruntukan berkaitan kesalahan seksual di bawah Kanun Keseksaan.