Program penanaman pokok Rhu - Mahdian, Suraiya (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2017)
Antara objektif program ini adalah untuk menambahbaik pemandangan landskap kampus sepanjang jalan utama ke pintu masuk kampus Mukah, meningkatkan kawalan semulajadi bagi mengelakkan kejadian hakisan tanah dan sebagai penghadang angin kuat di kawasan kampus, serta mewujudkan sebuah platform yang boleh melibatkan warga kampus untuk bekerjasama dalam menjayakan program yang dianjurkan.