Teks ucapan sempena Majlis Perasmian ID50 Fest 50th Anniversary of UiTM Interior Design Program / Profesor Dr. Ahmad Taufek Abdul Rahman - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurnia-Nya, dapat kita berkumpul pada pagi ini sempena MAJLIS PERASMIAN ID50 FEST - 50th ANNIVERSARY OF UiTM INTERIOR DESIGN PROGRAM.