Teks ucapan sempena Program Prihatin Non-Residen UiTM Cawangan Selangor / Profesor Dr. Ahmad Taufek Abdul Rahman - Abdul Rahman, Ahmad Taufek (2025)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurnia dan izin-Nya, kita dapat berkumpul dalam Majlis Program Prihatin Non-Residen pada malam yang penuh bermakna ini.