Teks ucapan sempena Majlis Perasmian Penutup Karnival Kesihatan@UCS 2025 / Prof. Dr Mohd Hafiz Mohd Hanafiah - Mohd Hanafiah, Mohd Hafiz (2025)
Bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan rahmat-Nya, kita dapat berhimpun pada petang ini bagi Majlis Perasmian Penutup Karnival Kesihatan@UCS 2025, yang bertemakan “Kesihatan Warga: Tanggungjawab Bersama”.