Garis panduan entiti kecemerlangan Universiti Teknologi MARA: insentif - UiTM, Institute of Research, Development and Commercialisation (IRDC) (Institute of Research, Development and Commercialisation (IRDC), 2021)
Insentif ini memperincikan kerangka pemberian insentif sebagai galakan strategik bagi memperkukuh budaya kecemerlangan dalam kalangan entiti universiti. Dokumen ini menggariskan bentuk dan kaedah pemberian insentif yang merangkumi sokongan kewangan, pengiktirafan akademik, ganjaran prestasi, keutamaan sumber serta peluang pengembangan kapasiti dan pengantarabangsaan.