Teks ucapan perasmian sempena Program Ecopharma 2025 x World Pharmacists Day / Prof. Ir. Ts. Dr. Mohamad Hafiz Mamat Timbalan Rektor Penyelidikan dan Inovasi - Mamat, Mohamad Hafiz (2025)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT, kerana dengan limpah rahmat dan izin-Nya, kita dapat berhimpun pada pagi yang penuh makna ini bagi menjayakan Program EcoPharma 2025 x World Pharmacists Day.