Info Kampus UiTM Sarawak Isu 51 Nov 05 - Jan 06 - Sarawak, UiTM (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2006)
Buletin Info Kampus UiTM Cawangan Sarawak diterbitkan secara berkala dan mengandungi artikel-artikel mengenai program dan aktiviti kampus.