Dasar ICT versi 2.0: seksyen 2 tadbir urus ICT UiTM - UiTM, Jabatan Infostruktur (Pejabat Pembangunan Infrastruktur dan Infostruktur, 2018)
Dasar ICT Versi 2.0 Seksyen 2 menekankan kepentingan tadbir urus ICT di Universiti Teknologi MARA (UiTM) bagi memastikan pengurusan sistem, infrastruktur dan perkhidmatan ICT dilaksanakan secara terancang, selamat dan berkesan.